
Hiszünk az ezerjóban, ezért nagyon szeretnénk
– ezerjó edukációt, vagyis megtanítani Titeket az ezerjó örömeire,
– bemutatni Nektek az ezerjó sokszínűségét,
– hogy kedvet kapjatok az ezerjóhoz,
– hogy egyre többen keressünk, vegyünk le a polcról, rendeljünk online vagy szerezzünk be a pincénél ezerjó bort,
– hogy mindenkinek legyen kedvenc ezerjó bora,
– hogy legyen kedvenc helyünk, ahol ezerjókat kóstolhatunk,
– hogy legyen „friss” véleményünk az ezerjóról,
– hogy gondolkozzunk ezerjó + étel párosításokban (otthon és a vendéglátóhelyeken egyaránt)
– hogy a vendéglátó–szektor újranyitásakor és a jövőben a kollégák gondolkodjanak ezerjóban is!
Hisszük, hogy az ezerjó egy olyan hungarikum szőlőfajta, amely tanulásra és fejlődésre készteti a szakmát és a vendégeinket, és képesek vagyunk szép, izgalmas, szerethető vagy akár elegáns, komoly, nagy borokat készíteni! De a puding próbája az evés, azaz kalandra fel és kóstoljatok ezerjókat!
– Először is minden nap lehet ezerjó nap, ihatunk könnyű, friss ezerjót a hétköznapokon, és kísérheti ünnepnapjainkat egy-egy komoly, érlelt ezerjó.
– A május az év legszebb hónapja, a napsugarak már kibontották a fák virágait, jólesik ilyenkor egy jól behűtött, vibráló savú, játékos ezerjó.
– 2008. május 16-án, 94 éves korában halt a világ egyik legnagyobb jelentőségű borásza, Robert Mondavi. A kaliforniai Napa-völgy messze van a kicsi magyar Móri borvidéktől, de ahogy a haladó szellemiségű Mondavi emelte a világ élvonalába a Napa-völgyet a helyi fajták népszerűsítésével, úgy mi is hisszük, hogy a helyi ezerjó fajtánk ismert és kedvelt lehet – hiszen minden megvan benne ahhoz, hogy szeressétek.
– És nem utolsó sorban ezen a napon született Mór legfiatalabb szőlősgazdája, az Ezerjó Nap ötletgazdájának, Csetvei Krisztinának a kislánya, Panna.
Szeretnél részt venni az Ezerjó Napon? Akár készíted az ezerjót, akár árusítod vagy étteremben kínálod, netán írsz róla, vagy ha csak egyszerűen szereted – lépj velünk kapcsolatba!
– Ha borász vagy, pincészetedet szerepeltetjük a lelőhelyek között. (Ne felejts el pontos nevet, címet és honlapot megadni.)
– Ha kereskedő vagy, és van a kínálatodban ezerjó, írd meg nekünk, és a boltod felkerül a lelőhelyek közé. (Pontos cím és honlap szükséges.
– Ha étteremben, borbárban dolgozol, segíthetsz nekünk májusi akciókkal, bővebb ezerjó-kínálattal vagy akár ezerjóval kísért ételsorral. Írj nekünk, és felvesszük Veled a kapcsolatot!
– Ha újságíró vagy blogger vagy, írj nekünk, és mi elsőként Neked küldjük az Ezerjó Nap friss híreit.
– Szereted az ezerjót? Szeresd továbbra is! S ha írsz nekünk, felkerülsz a levelező listánkra, mi pedig értesítünk, hogy sose maradj le az ezerjóságról!